Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf
Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf
Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf
RABO _54T0187 kopie.jpg
Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf
Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf
Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf
Coare-Rabobank-Geldermalsen-RAP-Fotograf

Rabobank

Geldermalsen

 

Rabobank Geldermalsen commissioned COARE Architecture for the revitalisation of its bank branch. Improving housing efficiency is an important goal for Rabobank. Optimum use of floor space is crucial in this context. At the same time, Rabobank wants to respond to changes in service provision and customer needs. This also has consequences for Rabobank's office buildings, which need to more welcoming and allow for more flexible ways of working. 

 

COARE Architecture translated these goals into an inviting and appealing design. The central hall slash work café can be used by employees as well as clients. It is equipped with various stand-up desks and seating and lounge areas that can be used to converse with clients or as flexible workspaces. The more private workspaces and conference rooms are clearly separated from the work café but can still be easily accessed when required. 

 

Sustainability is also core value of Rabobank. We strived to create an energy-neutral environment and reuse as many materials as possible. This resulted in various creative solutions. For example, old safe doors were used as wall decoration. Some of the furniture and decorative elements were made from sustainable materials by people distanced from the employment market in cooperation with Werkzaak Rivierenland. Accomplishing the project was no easy task. The bank remained open throughout the entire time period. Temporary solutions had to be devised to enable the bank to keep serving customers. The cash points had to stay in use and needed to be refilled. COARE came up with solutions to these problems, too. 

Coare-Rabobank-Geldermalsen-ZONDER-UIL-R