Annette van Citters Fotografie-Coare-Liv

Livio

Enschede

 

In the refurbishment of the Livio nursing home, we mainly tried to ensure more interconnection. A separate workplace has now even been set up for employees, which is in direct contact with the living environment of the (temporary) residents. This ensures more involvement, which has a positive effect on the well-being of the residents.

 

An important wish from Livio was that the room should feel warm and homely immediately upon entering. We have turned a somewhat outdated and dark interior into a pleasant and colorful environment. All those involved, including the residents, had a say in the design during the process. Partly because of this, everyone started to feel at home almost immediately.

 

Would you like to hear more about our vision on elderly care? Then watch this interview.